На Херсонщині поліцейські за підтримки обласної організації Професійної спілки атестованих працівників ОВС України привітали малечу з Міжнародним днем захисту дітей (Відео,фото)

У перший день літа в усіх районах Херсонщини працівники поліції привітали малечу з Міжнародним днем захисту дітей. Цього року карантин вніс корективи у традиційне святкування, яке поліцейські завжди супроводжували конкурсами та спортивними змаганнями. Але працівники поліції знайшли вихід і змінили формат привітання, зробивши акцент на наданні допомоги дітям.
Найпершими подарунки від правоохоронців отримали ті, хто найбільше потребує турботи, уваги та захисту: дітки з важкими хворобами, сироти, діти з родин, що перебувають у складних життєвих ситуаціях. Також поліцейські здали кров для онкохворих малюків та передали солодкі й корисні подарунки маленьким пацієнтам у лікарнях.
- Не будемо забувати, що чужих дітей не буває, всі діти - наше майбутнє, за яке відповідає кожен з нас. Кращий спосіб зробити щасливими наших дітей - це оточити їх любов'ю, увагою, зігріти теплом своїх сердець, навчити добру і красі, дати опору в житті, - зазначив начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександр Прокудін.
Поліція Херсонщини щиро вітає всіх дітей зі святом. Бажаємо всім малюкам міцного здоров'я, гарного настрою, успіхів у навчанні, здійснення всіх задумів та мрій. Пам’ятайте, ми завжди поруч з вами та готові в будь-який час прийти на допомогу!

Немає коментарів:

Дописати коментар